Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Locotenent colonel Jenică Lazăr este adjunctul şefului ISU


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea (ISU) și-a reîntregit  echipa de conducere. De ieri, locotenent colonel Jenică Lazăr ocupă cu acte în regulă funcția de adjunct al inspectorului șef al ISU. Asta după ce joi, la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a avut loc concursul pentru ocuparea acestei funcții.
La concurs s-au înscris două persoane, respectiv un cadru de la ISU Prahova și locotenent colonelul Lazăr, de la ISU Vrancea. În urma susținerii concursului, locotenent colonel Jenică Lazăr a fost declarat admis. Acesta a îndeplinit funcția de adjunct al șefului ISU prin împuternicire și nu este prima dată când participă la concursul pentru ocuparea acestei ei.
Locotenent colonel Jenică Lazăr a absolvit, în 1985, Åžcoala Militară de Ofițeri Activi de Transmi-siuni Sibiu, Arma Transmisiuni, iar în anul 2004 a absolvit cursurile Universității Dunărea de Jos Galați, Facultatea de Åžtiințe Economice, specializarea Admi-nistrație Publică, după care au urmat mai multe cursuri.
După absolvirea facultății, a ocupat funcția de comandant de subunitate în cadrul UM 01656 București, apoi a fost șef Compartiment Transmisiuni în cadrul UM 01270 Focșani. În 1991 a fost încadrat la Inspectoratul de Protecție Civilă Județean Vrancea, unde a ocupat funcția de ofițer specialist II, șeful Compartimentului Înștiințare – Alarmare, iar din 1998, a ocupat funcția de ofițer specialist II, șef al Inspectoratului de Protecție Civilă Municipal Focșani.
Începând cu anul 2004, când a fost înființat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, a ocupat funcția de ofițer specialist în cadrul Inspecției de Prevenire și din data 1 iulie 2011 a ocupat, prin împuternicire, funcția de adjunct al inspectorului șef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?