Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

CSM Focşani va juca la turneul final de la Rm. Vîlcea


După un turneu reușit, Memorialul „Cristian Costea” organizat în urmă cu două săptămâni la Focșani, grupa 2002 de la clubul CSM Focșani a confirmat așteptările și, în week-end,    s-a calificat la turneul final al Memorialului Ghe. Ola la minifotbal.
Trecând de echipe titrate din țară, 4-0 cu Gloria Buzău, 3-0 de CSM FC Ploiești și 1-0 cu CSÅž Slobozia, echipa antrenată de Elvis Ilaș a reușit să pătrundă între primele opt echipe ale țării la această categorie de vârstă. „Apreciez munca tuturor jucătorilor mei și îi felicit prin intermediul Monitorului de Vrancea. Încă o dată s-au evidențiat co-piii cei mai reprezentativi ai clubului nostru. Aici îi menționez pe Alexandru Lăudatu, un copil cu mari calități și un mijlocaș la închidere de perspectivă, Alin Dascălu, un atacant care este foarte abil în fata porții, la fel și Teodor Crăciun, care a reușit să fie un jucător util echipei prin dăruința lui de a arăta că poate fi un atacant bun. Portarul Răzvan Åžtefănescu și-a demonstrat calitățile la șuturile apărate în acest turneu care a lăsat tabela să se modifice doar o dată în favoarea oaspeților și nu în ultimul rând pe Alexandru Dumitru, care a fost un libero de excepție la acest turneu. Am lăsat la urma unul dintre stângacii echipei pe Andrei Păltinuș, care pe 28 noiembrie a împlinit vârsta de 9 ani și toți colegii de la CSM Focșani îi urează sănătate și La Mulți Ani. De cinci luni de zile lotului s-au alăturat și doi copii de la Juventus Focșani, unul fiind Andrei Paizan care a ieșit în evidență. Împreună cu ceilalți jucători, au format un grup unit și au reușit o performanță mare la care alte cluburi nu au curaj să se gândească”, a precizat antrenorul grupei 2002 de la CSM Focșani, Elvis Ilaș, tehnician cu licența UEFA B.
Din lot au facut parte și următorii jucători: Åžtefan Ghencea (portar), Cristian Dima, Mario Pavăl, Mihai Iacob, Mădălin Nicolau, Dragoș Chiriac și Gabriel Năstase (jucători de câmp). Turneul final va avea loc săptămâna viitoare, la Rm. Vîlcea. Adversarele echipei CSM Focșani vor fi: CS Safir Vaslui, Junior Galați, Juniorul București, Gloria Bistrița, Hidroelectra Rm. Vîlcea, Muncitorul Reșița și CFR Cluj Napoca. Obiectivul formației focșănene este clasarea pe podium și obținerea unei medalii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?