Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Minifotbal, U 10 – CSM Focșani 2007, locul 4 la Trofeul Iosif Bukossy!

  • Turneul, organizat de Academia Hagi, a avut loc la Constanța

Grupa de fotbal copii U 10 a CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Gică Mihai a fost invitată și a participat la turneul dotat cu Trofeul Iosif Bukossy, organizat la Constanța de Academia Hagi și încheiat ieri, 29 iunie.

Puștii lui Gică au terminat pe locul al doilea în grupa din care au mai făcut parte Unirea Ruginoasa, Viitorul Ialomița, CSC Giroda. Rezultatele din grupă: 2-2 cu Unirea Ruginoasa, 13-1 cu Viitorul Ialomița, 1-1 cu CSC Giroda. În semifinala disputată în compania formației care s-a clasat pe primul loc în cealaltă grupă, Academia Hagi, CSM 2007 a fost întrecută cu 3-1, dar a fost egalitate, 1-1 până cu zece minute înainte de final. În finala mică, în care a fost un arbitraj scandalos, copiii Focșaniului au fost întrecuți cu 4-2 după lovituri de departajare de Inter Sibiu. La finalul timpului regulamentar, a fost egal, 1-1! Turneul a fost câștigat de CSC Giroda, învingătoare cu 5-2 în fața Academiei Hagi.

Lotul CSM 2007 la Trofeul Iosif Bukossy: Marius Zăgan, Alberto Grosu, Cătălin Ionescu – 1 gol, Alex Cercel, Ioan Nistor – 1 gol, Andres Petrea – 2 goluri, Ștefan Torok, Matei Vrabie – 1 gol, Eduard Bălănică, Yanis Georgescu – 3 goluri, Andrei Diaconu – 3 goluri, Mathias Nistor – 3 goluri, David Damian – 2 goluri, David Ichim – 1 gol, Luca Irimia – 1 gol. Antrenor, profesor Gică Mihai.

Aceeași grupă U 10 a CSM Focșani 2007 a câștigat în urmă cu trei săptămâni, pe Milcovul, Cupa Orașului Focșani după care a avut evoluții foarte bune la turneul organizat la București de FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?