Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tâlhari reţinuţi pe bază de ordonanţă


Autorii tâlhăriei comise luni, pe strada Popa Åžapcă, din Focșani, au fost prinși de polițiști. Anchetatorii spun că cei doi sunt Valentin Dani D., de 22 de ani, din Vidra, și Marius B., de 22 de ani, din Bătinești, comuna Å¢ifești. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani i-au reținut pe cei doi pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi ei vor fi duși în fața instanței de judecată cu pro-punere de arestare preventivă. Unul dintre telefoanele furate de la victimă a fost recuperat.
Reamintim că luni seara, o femeie din Focșani a ajuns la spital, cu mai multe traumatisme, după ce a fost tâlhărită de persoane necunoscute.
Potrivit medicilor, Ioana P. a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis,  traumatism de umăr și claviculă și contuzie de coastă.
Oamenii legii spun că victima se deplasa pe strada Popa Åžapcă, când a fost abordată de persoane necunoscute care, prin violență, i-au smuls geanta de pe umăr. În poșetă, femeia avea 20 de lei, două telefoane mobile și documente.
Poșeta a fost abandonată de hoți, evident fără bani și telefoane. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?