Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Şpaga la PDL începe de la 50 mii euro


 

Parlamentarii PDL de Vrancea nu ar trebui luați în considerare atât  timp cât acest partid poartă eticheta traficului de influență pentru sume de minim 50 mii euro, așa cum s-a descoperit la Cluj. Prin urmare, reprezentantul PNL Focșani, Laurențiu Å¢igăeru Roșca, le recomandă mai multă decență parlamentarilor pedeliști din Vrancea.
Potrivit liberalului, atunci când vorbesc despre alocarea de fonduri, pentru Panciu, spre exemplu, pedeliștii lasă impresia că fac oamenilor un favor, de parcă ar da bani din propriul buzunar. „Ei vorbesc de alocările de fonduri pentru Panciu, ca și cum ar fi făcut o favoare. Oricum, noi vorbeam strict de Focșani”, a afirmat Laurențiu Å¢igăeru Roșca. Acesta a arătat că PDL nu mai poate fi luat în considerare, atât timp cât poartă eticheta scandalului cu traficul de influență și șpăgile de sute de mii de euro de la Cluj. „Din punctul meu de vedere, pe acest partid este o etichetă. Atunci când o parte din PDL nu se ridică din pat pentru mai puțin de 50 mii euro, nu cred că este ceva de luat în considerare. Cred că ne-am plictisit cu toții de aceste prostii”, a afirmat Laurențiu Å¢igăeru Roșca.
În altă ordine de idei, o decizie referitoare la organizația și conducerea PNL Focșani urmează să fie luată în acest sfârșit de săptămână, în ședința  Delegației Permanente. Åže-dința va avea loc sâmbără, iar liberalii vor discuta, printre alte, despre schimbarea președintelui PNL Focșani, Radu Ignat. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?