Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Parfum de epocă la Balul Bobocilor


Gina Stoicescu și Florin Barbălată sunt Miss, respectiv Mister Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani. Balul Bobocilor a avut loc aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”. A fost un bal de epocă, iar invitat de onoare a fost nimeni altul decât academicianul Valeriu D. Cotea.
Concursul a debutat cu prezentarea celor șase concurente și a celor șase concurenți, care s-au prezentat în fața publicului în ținute de epocă. Prima probă a fost aceea de prezentare a concurenților în ținute casual pentru ca mai apoi, în cadrul celei de-a doua probe, de originalitate, să își etaleze talentele. În vreme ce unii au preferat să danseze, alții au încercat să impresioneze pu-blicul cu vocea. A urmat apoi proba de karaoke, concurenții interpretând piesele preferate. Seara a fost completată cu momentul de dans, care a constituit o altă probă din concurs. Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani s-a încheiat cu proba de prezentare a ținutelor de seară. 
După o seară plină de distracție și voie bună, membrii juriului i-au desemnat pe marii câștigători, respectiv Gina Stoicescu și Florin Barbălată.
Pe locul II s-au clasat Mara Chiriac și George Mihălceanu, în vreme ce pe locul III s-au clasat Crina Lazăr și Andrei Bradu. Premiu de popularitate s-a acordat Andreei Ghimpu și lui Liviu Budanu. Concurenții au fost răsplătiți cu diplome și premii surpriză. Formațiile de dans ale Colegiului, dar și copiii talentați de la Palatul Copiilor din Focșani au întreținut atmosfera între probe.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?