Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Facturile la gunoi se plătesc şi la sediul CUP


Focșănenii vor avea un punct de plată a facturilor de la CUP Salubritate mai aproape de centrul orașului. Pe lângă cele două casierii din strada Horia, Cloșca și Crișan și cele câteva unități bancare care acceptă plata facturilor, CUP Salubritate va deschide un punct de încasare în incinta CUP din strada Simion Bărnuțiu.

Directorul CUP Salubritate, Viorel Profiroiu, a găsit o modalitate de a-i scuti pe focșăneni de drumul până la sediul din strada Horia, Cloșca și Crișan. Astfel, în urma discuțiilor cu directorul CUP, Gheorghe Vasilescu, s-a stabilit înființarea unui punct de încasare în strada Simion Bărnuțiu, peste drum de sediul Tribunalului Vrancea. „Mai deschidem un punct de încasare la sediul CUP din strada Simion Bărnuțiu. Începând de mâine (n.r. azi) acesta va fi funcțional. Noul punct a fost creat pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor care locuiesc în centrul orașului sau la periferie. E mai ușor de ajuns aici”, ne-a declarat Viorel Profiroiu.
Directorul a precizat că programul va fi similar cu cel al angajaților CUP, adică de luni până vineri între orele 8.00-18.00. deocamdată nu s-a stabilit dacă acest ghișeu va fi deschis și în ziua de sâmbătă. „Vor fi două ghișee de încasare. S-ar putea să avem și un încasator sâmbăta cu un program scurt, însă deocamdată nu a fost stabilit acest amânunt”, a mai adăugat Profiroiu. Toți focșănenii care vor primi facturile de la CUP Salubritate vor avea marcat în josul facturii și posibilitatea nouă de a achita. Directorul CUP Salubritate se poate lăuda cu destule realizări de înființarea noii societăți. Crearea în regie proprie a unei stații de sortare, achiziționarea de utilaje speciale pentru curățat pubelele și crearea de noi posturi de muncă sunt câteva din lucrurile care îl califică pe Profiroiu.
În prezent, au fost finalizate lucrările la un garaj de reperații auto pentru mașinile pe care le are în parc, autorizat RAR, și se lucrează la amenajarea a cinci cabine de duș cu apă caldă pentru angajații stației de sortare de la Golești. „La finele acestei săptămâni vom da în folosință cinci cușete de duș cu apă caldă pentru protecția igienică a muncitorilor de la stația de sortare. În privința garajului, am realizat un punct de reparații așa cum ne-a cerut RAR-ul”, a arătat Profiroiu.
El susține că economia făcută prin crearea garajului de reparații scade costurile cu întreținerea autovehiculelor de până la cinci ori.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?