Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Centrul Meşteşugăresc, scos la licitaţie


Meșterii populari ar putea să-și vândă produsele în Centrul Meșteșugăresc din Grădina Publică din Focșani, până la finele acestui an. Reprezentanții administrației locale promit că până la sfârșitul lunii, vor demara procedura de scoatere la licitație a spațiilor, astfel că cine va plăti mai mult va ocupa unul dintre cele șase standuri.
De asemenea, spațiile comerciale din Piața Unirii, situate de-a lungul Bulevardului Unirii, vor fi scoase și ele la licitație. Aici vor avea acces doar cei care desfășoară activități precum restaurant, cafenea sau bar. „În prezent, se lucrează la caietul de sarcini și până la finele acestei luni vom putea demara licitația. Așa cum a fost prevăzut în proiectul de reabilitare a centrului orașului, pentru Centrul Meșteșugăresc vor putea licita doar meșterii populari”, a declarat viceprimarul Bogdan Matișan.
Piața Unirii a fost dată în folosință de Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2011”. Reabilitarea Pieței Unirii a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?