Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Pieton călcat de mai multe maşini


Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere continuă cercetările în cazul bărbatului găsit decedat pe șosea, în apropiere de limita cu județul Bacău. Rezultatele necropsiei au arătat că în momentul accidentului bărbatul era întins pe partea carosabilă și că a fost călcat de mai multe mașini, nu doar de una. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma șoferului sau a șoferilor care au trecut cu mașina peste victimă.
Reamintim că un bărbat din Adjud a murit în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 E85, în apropiere granița cu județul Bacău. Polițiștii nu știu cine l-a accidentat mortal pe bărbat, pentru că făptașul a fugit de la locul accidentului. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi produs la ora 1.10.
Din primele cercetări a reieșit că Neculai S., de 63 de ani, din Adjud, care se afla pe partea carosabilă, a fost acroșat de un autoturism ce se deplasa pe direcția Adjud-Sascut, conducătorul auto părăsind locul accidentului fără acordul poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?