Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Vicepreşedintele Unirii Ţifeşti, suspendat patru etape


Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Vrancea l-a suspendat timp de patru etape pe vicepreședintele echipei Unirea Å¢ifești (Superliga Vrancei), Vasilică Costea deoarece în pauza partidei pe care Unirea a disputat-o sâmbătă pe terenul Viitorul Homocea, a adresat injurii, l-a amenințat și bruscat pe arbitrul Ionuț Gheorghiță. În fața membrilor Comisiei, Costea și-a recunoscut fapta, și-a cerut scuze pentru incident și a declarat că nu va mai merge pe viitor la asemenea gesturi. Vicepreședintele Unirii Å¢ifești a primit și o penalitate financiară de 200 lei. Oficialul echipei din Å¢ifești a fost nemulțumit de câteva decizii ale arbitrului, iar în final, țifeștenii au pierdut meciul de la Homocea cu 3-0.

Programul etapei de sâmbătă din Superligă (ora 15.00):
seria sud Flacăra Urechești – Victoria Gugești, Åžoimii Năruja – Voința Sl. Ciorăști, Dinamo Tătăranu – Unirea Milcovul, Energia Vulturu – AS Cîmpineanca.
Seria nord: Viitorul Homocea – Voința Odobești, Unirea Å¢ifești – Național Golești (ora 12.30, pe terenul din Jariștea), Avîntul Jariștea – FC Mărășești, FCM Adjud – Åžoimii Mircești.

Restanța Național Golești – Avîntul Jariștea se joacă pe 17 noiembrie

Comitetul de Urgență al AJF Vrancea a stabilit la restanța dintre Național Golești și Avîntul Jariștea (din etapa a X-a) să se dispute pe 17 noiembrie,  cluburile având posibilitatea devansării jocului de comun acord, dar nu mai târziu de data sus menționată. Jocul a fost amânat datorită unor cauze medicale susținute de clubul Național Golești, după ce la 10 jucători ai echipei goleștene li s-a recomandat repaus la domiciliu pe perioada 26-29 octombrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?