Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Copil muşcat de câinii fără stăpân


Un copil de șase ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de mai mulți câini aciuați în zona fermei în care trăiește împreună cu familia.
Joi, la ora 18.00, polițiștii din Focșani au fost sesizați de către Ana-Maria C., despre faptul că mai mulți câini fără stăpân l-au mușcat pe fiul său C. N., în vârstă de 6 ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că minorul, care locuiește împreună cu familia la o fermă amplasată în extravilanul municipiului Focșani, în apropierea localității Lomotești, a rămas, împreună cu doi frați de-ai săi în curtea fermei în timp ce mama sa mulgea vacile dintr-un țarc din apropiere, iar tatăl era plecat la câmp. În jurul orei 18.00, copilul a plecat spre o altă fermă din apropiere pentru a se juca cu un prieten. Imediat ce a ieșit din curte, pe un drum pietruit a fost atacat de mai mulți câini fără stăpân, care trăiesc  în apropierea fermelor.
Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe „Sfântul Pantelimon” din Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. Micuțul a avut mare noroc că nu a fost sfâșiat de haita de câini fără stăpân. Câinii l-au mușcat pe copil inclusiv de față. „Copilul a ajuns la UPU, unde a fost diagniosticat cu plăgi mușcate la nivelul capului și al feței, membrelor superioare și inferioare și la nivelul abdomenului. În prezent acesta este internat la Secția de Chirurgie Infantilă/ Terapie”, ne-a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani.
Polițiștii spun că efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.
Cel mai probabil nimeni nu va răspunde pentru cele întâmplate la Ferma 10. De altfel, atât în oraș cât și în împrejurimi, străzile sunt pline de câini fără stăpân.
Acesta nu este singurul incident de acest gen. Anul trecut, o femeie din Focșani a fost mușcată de câinii care își făceau veacul în fața blocului în care aceasta locuiește.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?