Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Guess Models Fashion caută noi talente


AGENTIA DE CASTING MEDIA SI IMPRESARIAT ARTISTIC  GUESS MODELS FASHION DESFASOARA PRESELECTIE  ZONALA IN FOCSANI PENTRU DESCOPERIRE DE NOI TALENTE PENTRU URMATOARELE DOMENII DE ACTIVITATE:SHOOTINGURI PROFESIONISTE,CATALOAGE VESTIMENTARE,CALENDARE,SPOTURI PUBLICITARE SI EMISIUNI TELEVIZATE,CONCURSURI DE FRUMUSETE SI MAKE-UP PENTRU BEBELUSI,COPII,ADOLESCENTI SI ADULTI.DETALII CASTING  0767083813.

Guess Models Agency este o agentie de casting-media si impresariat artistic formata dintr-o echipa cu o vasta experienta in domenii de advertising si entertainment.Oferim servicii de calitate,professionalism si seriozitate maxima
GMA nu este scoala sau agentie de modelling,ci activam in publicitate
Categorii casting: sampling-uri si activitati promotionale; hostess evenimente speciale;(organizare de evenimente: aniversari de firma, lansari de produse si servicii, promoteri, hostess si servicii de sampling pentru expozitii targuri si magazine, promoteri evenimente in toate orasele; alte evenimente interne); actorie; figuratie simpla/speciala filme;casting pentru casele de film si figuratie TV; casting voce; concurs Miss / Mister sedinte foto (aparitii in reviste, calendare, pliante, vitrine magazine,cataloage,etc);emisiuni TV;show-uri make-up; concursuri de frumusete;spoturi publicitare;videoclipuri;etc
Pasi de colaborare:
1. Se va completa fisa de inscriere si se va semna acordul de colaborare.In momentul inscrierii vi se vor face cateva fotografii de profil ce vor fi utilizate pentru promovarea pe site-ul agentiei si in castingurile locale din orasul dumneavoastra.Fotografia de profil va fi aleasa de catre agentie pentru o mai buna reprezentare dar cu acordul dvs final.
2. Programare interviu cu unul dintre directorii nostri de promovare.Acesta/Aceasta din urma are sarcina de a va evalua  pentru diverse domenii de activitate sau activitati specifice si sa ofere, dupa caz,contract de reprezentare(impresariere)
Pentru copii cu varsta intre 4 luni – 18 ani trebuie acordul parintilor, acestia participand / asistand la interviu pentru a-si da acordul si/sau pentru a semna contractul de reprezentare (impresariere)

3. Durata contractelor depinde de foarte multi factori: varsta, potential,experienta anterioara, optiunile pentru viitor, puterea pe piata a agentiei,etc.

4. Urmatorul pas este realizarea primului test de fotografie (in cazul in care nu ai un book – contra cost).

5. Promovarea modelelor in realizarea unei cariere de succes este facuta de catre agentie, cu mijloace specifice de promovare
 
Cand agentia primeste raspunsurile de la casting, iar tu te vei afla printre optiuni sau ai fost chiar ales / aleasa de catre client, vei primi de la booker-ul careia i-ati fost repartizat(a) in agentie toate detaliile necesare.

Cu primul casting incepe la propriu cariera de model.

6. Programarea job-urilor si booking-ul sunt activitatile cu ponderea cea mai importanta in agentie: stabilirea programului de lucru, sedintele de fotografie, casting-urile, promovarea catre clienti, negocierea preturilor in functie de valoarea modelului, parerea clientilor, activitatea anterioara a modelului,  semne particulare, optiuni de lucru etc.

7. Tarifarea este facuta in functie de valoarea, de prestigiul si profesionalismul  modelului etc. In functie de complexitatea job-ului, durata, perioada din timpul unui an, pretul poate fi stabilit de catre agentie.
        In cazul in care se stabileste semnarea unui contract de reprezentare(impresariere) cu agentia noastra,acesta va fi de aderenta,nu de exclusivitate!!!Rezilierea acestuia nu se face contra unor daune materiale,motiv pentru care modelul isi va suporta o parte din cheltuielile de pregatire(book profesional,lectii actorie si disciplina scenica),costurile privind promovarea si impresarierea raman asupra agentiei.
Contractul implica definirea in clar a obligatiilor si drepturilor ambelor partii implicate: agentie-model. Sunt luate in discutie obligatiile agentiei de a promova si reprezenta cu buna credinta si profesionalism modelul, conditii si termeni de plata, seriozitatea, profesionalismul si implicarea modelului in activitatile solicitate, durata intelegerii . Agentia propune numai conditii avantajoase modelelor sale. Modelul trebuie sa aiba incredere in judecata si conditiile agentiei in relatiile cu clientii sai.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?