Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Echipa de rugby Under 14, locul 2 la Tecuci


Două echipe de rugby ale Liceului cu Program Sportiv Focșani, una de băieți și una de fete, au participat în week-end la Tecuci la primul turneu zonal al Regiunii Moldova Sud, întrecere la care a asistat și fostul internațional Hari Dumitraș, Directorul Națio-nal de Dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby. La categoria de vârstă U14, echipa LPS Focșani s-a clasat pe locul doi, fiind depășită în clasament doar de CSÅž Tecuci. La start s-au înscris 15 echipe, printre acestea aflându-se, în premieră, și o echipă de fete, cea a LPS Focșani. Următorul turneu este programat pe 20 octombrie, la Bîrlad.

Clasamentele primului turneu:
Under 14: 1. CSÅž Tecuci, 2. LPS Focșani (băieți), 3. CSÅž Bîrlad, 4. Stejarul Buzău, 5. Rugby Club Brăila.
Under 12: 1. Åžcoala Gene-rală Munteni (Galați), 2. CSÅž Bîrlad, 3. Åžc. Gen. Cosmești (Galați), 4. Åžc. Gen. Matca (Galați), 5. CSÅž Tecuci, 6. LPS Focșani (fete).
Under 10: 1. CSÅž Bîrlad, 2. Åžc. Gen. Gohor (Galați), 3. Åžc. Gen. Munteni (Galați).

Amical pentru echipa U19 la Brăila

Aflată în febra pregătirilor pentru noul sezon al Diviziei Naționale de juniori, formația Under 19 de la LPS va disputa mâine un meci de verificare pe terenul echipei RC Brăila (ora 16.30). Sâmbătă, 8 octombrie vor intra în „focul” partidelor oficiale și echipele U17 și 18 de la Focșani, care vor întâlni pe Stadionul Tineretului echipele similare ale grupării Stejarul Buzău.

În cantonament la Snagov

Marius Antonescu, Marian Gorcioaia, Vasilică Pașcu, Teodor Borș și Ionuț Mazăre sunt cei cinci rugbiști vrânceni care au fost convocați în Lotul Național Under 19 al României. Aceștia vor efectua de astăzi și până pe 7 octombrie un stagiu de pregătire la Snagov, în urma căruia va fi definitivat lotul național. România se pregătește pentru Campiona-tul European Under 19 care se va desfășura la București la sfârșitul lunii octombrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?