Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Nicolae Guţă apare pe afişe cu mesaje rasiste


Mișcarea Noua Dreaptă a distribuit la metroul din Roma afișe în care denunță comportamentul romilor români ce comit delicte în Italia, subliniind că imaginea poporului român este asociată, eronat, cu manelele și prostituția și apreciind că de acest lucru este responsabil, parțial, și primarul Romei.
„Åžtiți doar să mâncați și să beți. Ajunge cu decadența din stația de metrou Anagnina (Roma). Ajunge cu marginalizarea românilor, cu kitsch-urile, cu infracțiunile comise de voi, cei care faceți de rușine poporul român, creând o imagine eronată despre comunitatea românilor din Italia”, scrie pe manifestul semnat Noua Dreaptă. Manifestul și afișele au apărut în zona stației de metrou Anagnina, o zonă din Roma frecventată de imigranți români.
Pe afișe apare portretul cântărețului de manele Nicolae Guță, fiind scris următorul mesaj: „Fiecare trebuie să dea un răspuns: ori își trăiește apartenența, ori, cu un refuz, continuă să accepte modelele oferite de societate. Spune NU inculturii, spune NU țigăniei, spune NU manelelor”. Mesajul este semnat „Noua Dreaptă Italia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?