Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Spaţiu pentru avocaţi în noul sediu al Tribunalului


Avocații Baroului Vrancea vor avea propriul birou și în noul sediu al Judecătoriei Focșani și Tribunalul Vrancea, respectiv în clădirea fostului Bancorex. Ei se vor muta în noul spațiu atunci când o vor face și judecătorii și personalul auxiliar din cadrul celor două instanțe de judecată.
Chiar dacă sediul Baroului va rămâne același, avocații vrânceni vor avea la dispoziție un spațiu de aproximativ 40 de metri pătrați, în fosta clădire Bancorex, în care să-și pună la punct „socotelile” între două procese.
Dacă în actuala clădire a Tribunalului, respectiv cea din strada Cuza Vodă, spațiul destinat avocaților era situat la subsolul clădirii, în noua locație, ei vor avea parte de mai multă lumină, biroul lor fiind situat la etajul întâi al clădirii. „Din discuțiile le care le-am purtat cu reprezentanții Tribunalului, spațiul destinat avocaților va fi amenajat la primul etaj și are o suprafață de circa 40 de metri pătrați”, ne-a spus avocatul Ticu Burcă, decanul Baroului Vrancea.
În tot acest timp, lucrările la noul sediu al celor două instanțe sunt în toi.  Focșăneni au putut vedea, zilele acestea, imaginea noii clădiri a Tribunalului Vrancea, după ce bucăți din prelata care acoperea fațada au fost date jos. „Lucrările sunt într-un stadiu avansat. Toată partea de exterior urmează a fi dezvelită și zilele următoare va fi montată copertina cu structură metalică de la intrarea în clădire. Åži pe interior lucrările merg foarte bine, la ultimul nivel mai este de aplicat numai varul”, ne-a spus vicepreședintele Tribunalului Vrancea. Cel mai probabil, instanțele se vor muta în noua clădire în prima lună a anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?