Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Beizadeaua unui pedelist, băgată la zdup


Fiul fostului viceprimar din Urechești, Adi Vasile Olteanu, a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte acte de violență. Adi Olteanu a mai fost trimis în judecată într-un dosar în care este cercetat pentru viol.

Beizadeaua fostului viceprimar al comunei Urechești a ajuns după gratii. Adi Vasile Olteanu, de 35 de ani, s-a jucat cu focul de mai multe ori și a crezut că nu o să se ardă niciodată. Nu a fost așa. Beizadelei i s-a înfundat marți, când polițiștii de la Cotești au reușit să-i documenteze activitatea infracțională. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte acte de violență. Marți, Olteanu a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar ieri a ajuns în fața instanței de judecată cu pro-punere de arestare preventivă. Magistrații au admis pro-punerea de arestare preventivă ceea ce înseamnă că Adi Olteanu va sta la răcoare. Avocatul apărării poate ataca măsura arestării preventive cu recurs.
„La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din Cotești au documentat activitatea infracțională a lui O. Adi Vasile, de 35 de ani, din localitate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte acte de violență. Bărbatul, aflându-se în stare de ebrietate, în noaptea de 16/17 septembrie a.c. a sustras un ghiveci ornamental de la un local din comuna Urechești, a tulburat ordinea și linistea publică în același local și l-a lovit pe tatăl său”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Trimis în judecată pentru viol

Adi Vasile Olteanu nu este la prima abatere. La începutul acestui an, el a  fost trimis în judecată de procurorii vrânceni, sub acuzația de viol. Inculpatul este acuzat că a abuzat se-xual o minoră, Anca Daniela, de 16 ani, la sfârși-tul anului trecut. Potrivit fetei, fapta a fost comisă în cea de-a doua seară de Cră-ciun, în 2010, dar a mers la poliție abia la două zile după incident. Anca Daniela  povestea, după incident, că după ce a fost batjocorită de consătean a intenționat să fugă de acasă, speriată fiind de reacția celor din jurul ei. Ea le-a povestit membrilor familiei ce i s-a întâmplat abia după două zile. Minora spunea că după ce a scăpat din mâinile violatorului a plecat spre casă iar când a ajuns, a fost bătută de părinți pentru că a întârziat. Adolescenta de 16 ani ne-a mai spus că în noaptea respectivă a fost batjocorită de patru ori, iar la final a fost amenințată cu un cuțit să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. A scăpat din mâinile lui Olteanu abia în jurul orei 6.00 dimineața. Fata mai spunea că după ce a fost obligată de Vasile Adi să întrețină relații sexuale cu el, a reușit să plece din casă. Nu a apucat să ajungă prea departe deoarece bărbatul, cu 19 ani mai mare, a fugit după ea și a adus-o înapoi. Potrivit victimei, cel care a violat-o ar fi încercat să-i dea bani pentru a-și retrage plângerea. Vasile Adi Olteanu a negat atunci acuzațiile pe care i le-a adus fata de 16 ani. Ba mai mult, el a susținut că la mijloc este vorba chiar despre dragoste. „Nu este niciun viol. Este o iubire la mijloc. Părinții ei sunt încăpățânați și nu vor să ne lase să fim împreună. Noi doi avem o relație de aproape cinci luni, de când m-am eliberat eu din închisoare. Este o problemă personală pentru ce am fost arestat”, declara, în urmă cu ceva timp, Vasile Adi Olteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?