Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pompierii se pricep la şah şi atletism


Luni, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a avut loc concursul de șah pe unitate.
La competiție au participat jucători de la sediul inspectoratului și de la cele patru subunități, respectiv Detașamentul de Pompieri Focșani, Stația de Pompieri Adjud, Secția de Pompieri Panciu și Secția de Pompieri Vidra. Competiția a avut ca scop selecționarea jucătorilor care vor reprezenta unitatea în etapa zonală. Pe locul I s-a clasat locotenent colonel Viorel Balla, din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, locul II i-a revenit plutonierului major Nicolae Dediu, de la Adjud, iar pe locul III s-a clasat plutonierul adjutant Laurențiu Zăușilă, de la Panciu. Activitățile au continuat și ieri. Astfel, pe stadionul Tineretului din Municipiul Focșani a avut loc concursul de atletism, 1500 metri, organizat la nivelul ISU Vrancea.
Cel mai bun atlet a fost plutonierul Lucian Maxim, de la Detașamentul de Pompieri Focșani, pe locul II s-a clasat plutonierul Valentin Mocanu, iar locul al III -lea i-a revenit plutonierului Costel Vlad, ambii de la Focșani.
Competițiile fac parte din întrecerile sportive „Cupa 13 Septembrie” organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Pompierilor din România.
În același context, zilele următoare vor avea loc alte două competiții: minifotbal și fotbal – tenis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?