Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Regina Elisabeta a II-a caută un nou majordom


Regina Elisabeta a II-a a Marii britanii a scos la concurs un post de majordom la Palatul Buckingham, conform publicației britanice The Daily Telegraph. Cel care va obține acest post va trebui să stea la Palatul Buckingham, dar și să fie dispus să-și petreacă cel puțin 3 luni pe an la alte reședințe regale, printre care Balmoral în Scoția și Sandrigham în Norfolk. Deși salariul este de doar 15.000 de lire sterline pe an, majordomii primesc un apartament personal în palatele reginei și sunt pregătiți la cele mai înalte standarde în domeniu. Mulți dintre majordomii care au lucrat pentru casa regală britanică pot ajunge să primească niște salarii foarte atractive în sectorul privat, acest tip de servicii fiind la mare căutare în special în SUA.
Conform anunțului, aplicanții pentru această poziție trebuie să fie prietenoși, politicoși și mereu la dispo-ziția familiei regale, dar și să fie discreți și să păstreze confidențialitatea relației lor cu fețele regale. Acest anunț a fost publicat pe site-ul Casei Regale. Conform anunțului, regina caută o persoană ‘entuziastă și dedicată, cu experiență în domeniul serviciilor de catering sau în cel hotelier’. ‘Acest rol profesional unic oferă oportunități de dezvoltare individuală și de avansare în carieră pentru cei care sunt dispuși să lucreze în cadrul reședințelor regale din Marea Britanie, unde vor avea responsabi-lități multiple, printre care cele de mesager și cele de valet dar și de a servi la masă și de a turna în pahare’. Majordomul trebuie de asemenea ‘să servească și să strângă apoi ceaiul și cafeaua, micul dejun, dar să aducă și ziarele membrilor familiei regale într-o manieră discretă și eficientă’.
Cei interesați de un servi-ciul în slujba majestății sale și a familiei regale pot aplica pentru acest job până la 19 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?