Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bacinschi, primarul fără pământ


Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, se află în coada clasamentului într-un top al primarilor din țară în funcție de suprafața de teren deținută. Topul a fost realizat de Econtext. Astfel, potrivit acestui top, Decebal Bacinschi ocupă locul 40 din 42, cu nici un metru pătrat de teren deținut, fie el intravilan sau extravilan.
Potrivit declarației de avere, publicată pe site-ul administrației publice locale, edilul focșănean are în proprietate trei locuințe, toate dobândite înainte de a deveni primar. Astfel, are un apartament în Focșani din 1983, o casă de locuit la Prisaca din 1998 și o casă de vacanță la Lepșa, din același an. Bacinschi mai are un BMW din 2006.
În fruntea clasamentului se află primarului orașului Timișoara, Gheorghe Ciuhandu, care deține aproape 300 de mii de metri pătrat teren, din care doar 820 sunt în intravilan. El este urmat de Constantin Boșcodeală, de la Buzău, care are cu aproape o mie de metri pătrați mai puțin. Pe locul trei se află primarul orașului Slobozia, Gabi Ionașcu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?