Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Britney Spears nu are voie să aibă telefon


Cântăreața Britney Spears, aflată sub curatela tatălui ei, în urma problemelor psihice cu care s-a confruntat, trebuie să respecte o serie de reguli, printre care să nu posede un telefon personal. „Cercul de apropiați ai lui Britney o supraveghează atent să se asigure că aceasta se comportă normal”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. „Una dintre reguli presupune renunțarea la telefonul mobil. Asta îi ajută (pe apropiații cântăreței n.r.) să o țină sub control”, a mai spus sursa citată.
De altfel, Britney Spears a mărturisit, în luna martie a acestui an, că nu deține un telefon mobil, după ce fostul ei bodyguard a acuzat-o anul trecut de hărțuire sexuală, susținând că vedeta i-a trimis poze nud cu ea, de pe telefonul mobil.
Cântăreața se află sub curatela tatălui ei din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător. Ea a fost plasată sub curatelă după ce comportamentul său a avut de suferit, în urma unor eșecuri pe plan artistic, personal și juridic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?