Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Casa-muzeu a lui Schwarzenegger şi-a deschis porţile


Casa-muzeu a lui Arnold Schwarzenegger și-a deschis sâmbătă porțile pentru public, la Thal, în apropiere de Graz, în sudul Austriei, chiar în ziua în care acesta împlinește 64 de ani, informează AFP. Fostul guvernator al Californiei și ex-Mister Univers nu a fost prezent la deschiderea muzeului. Actorul, devenit celebru grație studiourilor hollywoodiene, dorește totuși să-și facă apariția în locurile natale cu ocazia unei inaugurări cu mare pompă, la o dată încă neprecizată, au declarat organizatorii.
Vizitatorii, în cea mai mare parte oameni din localitate și din împrejurimi, au putut pătrunde pentru prima dată în casa galben pal, restaurată pentru a-și regăsi aspectul de odi-nioară, când au răsunat pentru prima dată scâncetele lui Arnie. Schwarzenegger și-a amânat revenirea pe marele ecran în mai, după ce s-a aflat că are un copil cu una dintre menajerele sale.
Soția lui, Maria Shriver, 55 de ani, nepoata președintelui american John F. Kennedy, a cerut divorțul invocând ‘divergențe ireconciliabile’ cu soțul său, pe care l-a întâlnit în 1977, l-a luat în căsătorie în 1986 și cu care are doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?