Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

USL a semnat protocoalele în peste 40 de localităţi


Uniunea Social Liberală Vrancea a semnat protocoalele locale dintre PSD, PNL și PC în peste 40 de localități. Ieri a fost semnat protocolul de colaborare între organizațiile locale ale PSD, PNL și PC din localitățile Pufești și Păunești. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, a declarat că scopul încheierii acestor protocoale este câștigarea alegerilor viitoare de către USL. „Scopul acestei colaborări este de a scoate PDL de la guvernare, preluarea puterii de către USL care va avea ca principală misiune aducerea României pe calea cea bună, pentru că în prezent, țara noastră se îndreaptă spre dezastru ca urmare a politicilor distructive duse de PDL”, a precizat Dragoș Bîrlădeanu.
Aceeași poziție o au și liberalii care cred că scopul încheierii protocoalelor locale este acela ca oamenii să conștientizeze că prin politicile duse, PDL a distrus țara. „Dumneavoastră, la nivel local,  sunteți cei care trebuie să le spună oamenilor că scopul acestei colaborări este de a scoate PDL de la guvernare, deoarece prin măsurile luate, a reușit să îi transforme pe români în cei mai săraci oameni din Uniunea Europeană”, a spus vicepreședintele PNL, Cătălin Popescu.
Până în acest moment au mai fost semnate protocoale în 40 de localități: Tîmboiești, Popești, Obrejița, Slobozia Bradului, Garoafa, Mărășești, Sihlea, Golești, Bolotești, Vidra, Slobozia Ciorăști, Gugești, Dumbrăveni, Broșteni, Odobești, Vulturu, Măicănești, Gologanu, Cîrligele, Răstoaca, Milcovul, Biliești, Suraia, Cîmpineanca, Vîrteșcoiu, Movilița, Poiana Cristei, Gura Caliței, Panciu, Negrilești, Tulnici, Tănăsoaia, Boghești, Corbița, Răcoasa, Străoane, Păulești, Jitia, Urechești, Cotești, Pufești și Păunești. Astăzi vor fi semnate protocoalele locale în localitățile Vrâncioaia, Năruja și Nistorești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?