Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Profesor american la Şcoala „Duiliu Zamfirescu“


Profesorul american Stephen Hallstrom, voluntar în cadrul Organizației Guvernamentale a Corpului Păcii din Statele Unite ale Americii, va preda, din toamnă, timp de doi ani, la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani.
Elevii săi vor învăța, în cei doi ani, limba, literatura și civilizația engleză. La nivel național, 64 de unități de învățământ s-au înscris în cadrul unui concurs de aplicații de proiect, în speranța că vor beneficia de sprijinul unui cadru didactic de peste ocean. Doar 38 de unități de învățământ au fost declarate câștigătoarele acestui proiect, Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani numărându-se printre învingători.
De altfel, conducerea acestei unități de învățământ focșănene susține că prezența americanului Stephen Hallstrom în mijlocul elevilor și al cadrelor didactice reprezintă o oportunitate, care nu poate decât să bucure pe toată lumea. Profesorul american va lucra cu elevi de la diferite clase, dar cel mai mult le va preda celor de clasa a V-a, având în vedere că prin trecerea de la învățământul  primar la cel gimnazial, este importantă cunoașterea aprofundată a limbii engleze.
Anișoara Pițu, profesor la unitatea de învățământ focșăneană, este și coordonatoarea acestui proiect inedit, implementat cu sprijinul profesorului american voluntar Stephen Hallstrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?