Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GUNAY ANVELOPE ” PREŢ MINIM – CALITATE MAXIMĂ ”


 Firma „GUNAY ANVELOPE S.R.L” a fost înfiintata in urma cu 15 ani. In decursul acestei perioade am capatat o vasta experienta in echiparea autovehiculelor cu anvelope si jante de cea ma buna calitate.
  Serviciile noastre de montaj si echilibrat s-au perfectionat de-a lungul timpului, avand o echipa de profesionisti care va ofera si consiliere in vederea alegerii anvelopei sau jantei potrivite pentru masina dumneavoastra.
  La noi veti gasi anvelope second-hand si noi; jante aliaj sau tabla, noi si second-hand de cea mai buna calitate. Suntem o echipa de profesionisti a carei scop este de a multumi clientul.
  La GUNAY ANVELOPE veti gasi preturi pentru toate buzunarele, atat pentru anvelope cat si pentru jante. Serviciile de montaj si echilibrat sunt gratuite pentru toti clientii nostri, dumneavoastra platind doar contravaloarea produselor achizitionate.
  GUNAY ANVELOPE este importator direct Germania, avand o stransa colaborare cu 43 de tari. Secretul longevitatii noastre este respectarea necesitatilor clientului. Ne-am adaptat dupa standardele cerute; avem preturi pentru toate buzunarele ; anvelope si jante toate tipurile si toate marimile.
  Acum, cu noua obligatie a soferilor de a folosi anvelope de iarna incepand cu 01/11/2011, noi va iesim in intampinare cu anvelope de iarna noi si second-hand la preturi accesibile.
  Va asteptam pe str. Anghel Saligny, nr. 5E, la „S.C. GUNAY ANVELOPE S.R.L.” pentru echiparea autoturismului dumneavoastra cu anvelope si jante de cea mai buna calitate.

GUNAY ANVELOPE,   gunayanvelope@yahoo.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?