Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

LPS Academica Focşani a renunţat la trei jucătoare


Singura echipă de handbal feminin din Vrancea, formația de junioare LPS Academica Focșani are gânduri mari în viitorul apropiat. Conducerea clubului, împreună cu antrenorul au decis să renunțe la trei jucătoare care au făcut parte din lotul folosit în sezonul precedent deoarece jucătoarele nu au înțeles obiectivele stabilite de club și au avut o atitudine necorespunzătoare. „Deja suntem în discuții cu 8-10 jucătoare noi, dar totul depinde de deciziile cluburilor de care apațin și ale părinților”, a precizat președintele echipei, Emil Crihană. Clubul sportiv de handbal feminin LPS Academica Focșani și-a alcătuit strategia pe termen lung pe care o va desfășura în perioada următoare pentru a urma calea spre handbalul de mare performanță. Înființat în anul 2010 la inițiativa sponsorului Altdorf Tehnik și a antrenoarei de la Liceul cu Program Sportiv din Focșani, Doina Ene, clubul se bazează în acest moment pe 20 de jucătoare, cu vîrste cuprinse între 16 și 17 ani. Clubul de pe Milcov se va înscrie în sezonul 2011 – 2012 al Campionatului Național de junioare I. Clubul LPS Aca-demica Focșani a pornit la drum cu emoție și curaj, fiind una dintre puținele inițiative private de a revigora sportul vrâncean din ultimii ani, în special la nivel de copii și juniori. Alături de sponsorul principal, ceilalți parteneri și autoritățile care pot sprijini sportul din județul Vrancea, clubul își propune pentru următorii patru ani următoarele obiective: prezența cu rezultate notabile în Cam- pionatul Național de juniori I în sezonul 2011-2012, apoi în Divizia A de handbal feminin, obiectivul final fiind promovarea în Liga Națională, crearea unui lot competitiv, atât valoric, cât și cantitativ, pentru a reuși obiectivele de promovare în următorii patru ani.

Reunirea lotului, pe 18 iulie

LPS Academica are fixat primul antrenament pe 18 iulie, iar după o serie de antrenanamente pe plan local, în perioada 28 iulie – 4 august, echipa va efectua un cantonament pe Litoral, în stațiunea Venus, stagiu de pregătire asigurat de Liceul cu Program Sportiv Focșani în colaborare cu firma Altdorf Tehnik. Tototadă, la nivelul grupelor de junioare, 9-11 ani, s-au achiziționat în ultima perioadă seturi de echipament sportiv, marca Givova.

Carnete pentru suporteri

Iubitorii handbalului vrâncean și nu numai au posibilitatea din acest sezon competițional să își procure carnete de suporter, iar cei care îl vor procura vor beneficia de diverse facilități (intrare gratuită la meciurile de pe teren propriu, oficiale sau amicale, achiziționarea de echipament sportiv cu reducere și diferite cadouri promoționale). Cei care vor deveni posesorii acestor carnete de suporter vor plăti cotizații lunare cuprinse între 10 și 50 de lei.

Stafful tehnic pentru sezonul 2011-2012

Ca o echipă care se respectă, LPS Academica Focșani are și un staff tehnic pe măsură. Președinte este Emil Crihană, cel care vrea în patru-cinci ani de zile să ducă echipa în Liga Națio-nală. Antrenor principal este profesoara Doina Ene, preparator fizic este Åžtefan Munteanu, director de comunicare a fost numit Ciprian Bogoi și asistent președinte este Denisa Măceșanu. Pentru a avenit în sprijinul fanilor, clubul va avea din perioada următoare și un site nou, www.acade-micafocsani.ro, unde fanii echipe vor găsi informații complete despre lot, activitatea clubului, dar și informații de ultima oră.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?