Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Competiție de tenis de masă și șah la Școala Pufești


Școala Gimnazială Pufești organizează Cupa Sărbătorilor de Iarnă la tenis de masă și șah. Aflată la cea de-a doua ediție, competiția se dorește a deveni de tradiție, fiind derulată cu sprijinul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Vrancea, al Asociației Județene de Åžah și Clubului Sportiv Municipal Focșani – secția șah. Competiția se adresează elevilor care învață în unitățile școlare din zona de nord a județului, din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a, adresându-se atât fetelor și băieților. Pot fi primiți competitori și din alte zone ale județului, în limita locurilor disponibile. Înscrierea este limitată la doi competitori pe fiecare categorie de vârstă, fete și băieți.
În condiții meteorologice dificile, competiția poate fi amânată. Ultima zi de înscriere este 18 decembrie, ora 14.00. Înscrierile se pot face pe email, la adresa  scoalapufesti@yahoo.com, sau pe fax, la numărul 0237.263.046, sub formă de tabel semnat și ștampilat. Pe 19 decembrie se vor desfășura competițiile. La ora 9.00, Maricel Nițu, primarul comunei Pufești, va deschide oficial competiția, în prezența profesorului dr. Ionel Ambrosie – inspector școlar educație fizică și sport, și a profesorului dr. Nicolae Damian, director coordonator Åžcoala Gimnazială Pufești.
Deși nu beneficiază de o sală de sport, organizatorii demonstrează astfel că se pot organiza competiții sportive și în condiții precare. Se îmbină două sporturi de tip indoor, respectiv unul ce solicită mișcare, iar celălalt mintea. Premianții acestui concurs vor primi diplome, medalii, șepci și tricouri. Competiția se dorește a fi un preambul pentru aniversarea, în 2015, a 150 ani de învățământ în comuna de la confluența Trotușului cu Siretul. „Împreună cu domnul director Damian Nicolae, cu sprijinul multor oameni de bine, am reușit să organizăm a doua ediție a Cupei Sărbătorilor de iarnă la șah și tenis de masă, deși bugetul este unul minim”, a precizat profesorul Costel Sărdaru, unul dintre organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?