Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Accident grav cauzat de explozia unui pneu


Un bărbat de 38 de ani, din comuna Milcovul a ajuns în stare gravă la spital, fiind implicat într-un accident de circulație produs vineri seara, în jurul orei 20.00, la ieșirea din Focșani, către Milcovul. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs în urma exploziei unui pneu. După explozie, Nelu Dima nu a mai putut controla autoutilitara cu care transporta un miniexcavator și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a și pus la pământ. Bărbatul a rămas încarcerat între fiarele autobasculantei și a fost scos de pompieri după mai bine de o oră și jumătate. După ce a fost eli-berat dintre fiarele contorsionate, șoferul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Medicii spun că starea bărbatului este gravă, în urma accidentului victima suferind mai multe fracturi. Omul a suferit un traumatism de gambă și coapsă stângă, cu plăgi contuze și fractură la tibia stângă. De asemenea, bărba-tul mai are și o fractură la pumnul stâng, un traumatism cranio-cerebral acut închis și contuzie toracică. Victima va mai rămâne internată la Secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani.
Un alt accident s-a produs pe DN2 D, pe raza comunei Vidra. Otilia P., de 56 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției în conducere l-a acroșat și rănit ușor pe Ion G., de 23 ani, din Vidra, care se deplasa, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a drumului, în aceeași direcție de mers. După producerea accidentului tânărul a refuzat să se prezinte la spital, dar a ajuns ulterior.

***
 
Tot vineri, Ionuț R., de 20 de ani, din Bordești, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 205 E, în localitatea Bătinești, a acroșat-o cu cu oglinda stânga pe Victoria N., de 73 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
De asemenea, polițiștii din Ru-ginești, în timp ce efectuau un control pe linie rutieră pe drumul comunal 26, pe raza satului Copăcești au depistat și oprit în trafic un autotu-rism condus de Viorel S., de 52 ani, din comuna Slobozia Bradului. În timpul verificărilor, polițiștii au constat că șoferul nu avea permis de conducere pentru categoria respectivă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și continuă cercetările, iar în funcție de rezultate vor lua măsurile care se impun.
Cu dosar penal s-a ales și un tânăr din Câmpinenca. Joi noaptea, la ora 23.00, Claudiu I., de 25 de ani a fost oprit în trafic pe strada Revoluției. Acesta conducea un autoturism cu numere provizorii. În urma verificărilor ulterioare efectuate de către polițiști a rezultat că autoturismul figura „neînmatriculat”, tânărului fiindu-i întocmit dosar penal.
Åži un bărbat din Adjud este cer-cetat de oamenii legii. În noaptea de vineri spre sâmbătă, Nelu Z., de 42 ani, din Adjud, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,84 miligrame per litru  alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a Elenei D., de 56 ani, din Republica Moldova, pasageră în al doilea autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?