Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Incendiu în comuna Gologanu


Marți, în jurul orei 12.30, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, anunța producerea unui incendiu în comuna Gologanu, izbucnit la proprietatea lui Ion G. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje din  cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un ofițer și zece subofițeri, pompierii militari acționând în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Gologanu. În urma incendiului, au ars acoperișul casei construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 50 metri pătrați, acoperișul anexelor construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de 30 metri pătrați, obiecte de uz casnic și obiecte de mobi-lier. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de scăpări de gaze combustibile.
În aceeași zi, personalul specializat din cadrul Inspectoratului a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină pentru soluționarea a opt situații medicale de urgență. Astfel, s-a intervenit în municipiul Focșani, orașul Mărășești, și în comunele Vârteșcoiu, Milcovul și Gologanu, paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și Secției de Pompieri Adjud acționând pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă.
Tot marți, în jurul orei 09.30, specia-liștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului s-au deplasat în orașul Odobești, unde au identificat o grenadă defensivă, muniția fiind descoperită de muncitorii ce executau lucrări de asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?