Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Centrul medical „Medeco“, calitate la preţuri convenabile


Centrul medical „Medeco”, situat în Focșani, pe strada Republicii nr. 7, a fost inaugurat, ieri. La eveniment au participat mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, dar și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Vrancea.
Centrul medical „Medeco” oferă vrâncenilor asistență medicală în mai multe specialități, cum ar fi ginecologie, medicină de familie, pneumologie, medicina muncii, medicină generală și psihologie. De asemenea, vrâncenii pot apela și la serviciile laboratorului de ana-lize medicale, centrul „Medeco” fiind partener exclusiv  în Vrancea al laboratorului Synevo București. Prețurile serviciilor me-dicale oferite de acest centru sunt convenabile, iar calitatea este incontestabilă. „Am realizat acest centru cu scopul ca pacienții să poată găsi mai multe specialități în același loc. Programările se pot face prin telefon sau pot veni chiar aici pentru a se programa. Prin acest centru, noi dorim să schimbăm puțin menta-litatea, să dovedim că se poate și altfel. Avem un personal amabil, profesionist, ca să nu mai zic de laboratorul de analize medicale, care este partener exclusiv Synevo București. Analizele pe care le preluăm de la pacienți sunt trimise la București, unde este laboratorul Synevo, care are încorporat și un laborator din Germania. Prețurile sunt convenabile, iar calitatea este incomparabilă! Laboratorul de analize medicale face parte din elită, nu avem concurență”, ne-a dat asigurări medicul Ruxandra Ciușleanu, coordonatorul Centrului medical „Medeco”.

Gamă largă de servicii medicale

Serviciile medicale oferite de centrul me-dical „Medeco” sunt de înaltă calitate, vrâncenii putând beneficia de o gamă largă de servicii, printre care: ecografii endovaginale, ecografii sarcină 4D, examen Babeș Papanicolau, montare și extragere sterilet, consultații medicină de familie, pneumologie, spirometrii, medicina muncii, dar și psihote-rapie și psihologia muncii. Printre medicii care oferă consultații în cadrul centrului medical se numără medicul pneumolog Iuliana Å¢opană, care acordă și consultații gratuite, cu bilet de tri-mitere de la medicul de familie, medicul ginecolog Gabriel Saveliev și medicii Ruxandra Ciușleanu și Ciprian Condrea, ambii fiind specialiști în medicină generală, medicul Ionel Tanasă, care este specialist în medicina muncii, și psihologul Cătălina Dascălu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?