Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Jandarmi supuşi testărilor de astăzi


Angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea vor fi testați, de astăzi. Evident nu toți vor trebui să răspundă la întrebările puse de membrii comisiei de testare, ci doar cei din serviciile din care se fac disponibilizări. Testarea constă într-un interviu, iar calificativele primite nu pot fi contestate. Potrivit unor zvonuri, de la IJJ Vrancea ar trebui să plece aproximativ 25 de angajați.
Câte doi angajați de la ISU Vrancea și IJJ Vrancea vor rămâne, în curând, fără servicii. Oamenii au primit deja prea-vize. Unul dintre angajații de la ISU își desfășoară activitatea la Detașamentul de Pompieri Focșani iar celălalt la Panciu, ambii fiind angajați pe bază de contract. Celui de la Panciu preavizul nu i-a picat deloc bine, în condițiile în care si-tuația familială nu este roz. Cel puțin asta spun colegii lui. Pompierul a primit preaviz pe data de 15 iunie și mai are de mers la muncă câteva zile.
Nici polițiștii nu mai au mult până în ziua în care vor ajunge în fața comisiei de evaluare. Din cadrul IPJ ar trebui să plece aproximativ 20 de oameni. „Din IPJ Vrancea ar urma să fie disponibilizați aproximativ 20 de oameni. Nu știm când se va întâmpla acest lucru, dar credem că va fi curând. La videoconferință s-a pus problema disponibilizărilor, dar s-a discutat și despre modul în care se vor desfășura testările. Interviul va fi filmat, iar comisia va fi formată din șeful direct al lucrătorului, un reprezentant al sindicatelor și un lucrător de la Resurse Umane. Testările vor fi susținute de toți lucrătorii de la structurile de la care au fost radiate funcții. Este greu, iar oamenii au ajuns la limită. Au promis că nu ne vor trimite în concediu fără plată și că la salariul următor ne vom primi banii pentru norma de hrană. Până acum, cam toate zvonurile s-au adeverit și nu știm ce să mai credem. Cert este că trebuie să luptăm și să ne apărăm oamenii”, a precizat Ciprian Grosu, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Filiala Vrancea.
Doi polițiști vrânceni și-au depus deja rapoartele de autosuspendare din funcții pe o perioadă de 2-3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?