Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Chiojdeniul are medic de familie


Locuitorii comunei Chiojdeni au, în sfârșit, medic de familie. Problema este că acesta nu își poate începe activitatea încă, deoarece mai are nevoie de o aprobare  de la Colegiul Medicilor. „Avem medic de familie, dar nu și-a început activitatea, deoarece mai are nevoie de o aprobare de la Colegiul Medicilor. Noua doctoriță are cabinet me-dical și tot ce are nevoie pentru a putea acorda asistența medicală”, ne-a declarat Åžerban Pîrlogea, primarul comunei Chiojdeni. Astfel, cel mai sigur din luna iulie, cei aproximativ 2.500 de locuitori ai comunei, din care 1.100 persoane de etnie romă, vor beneficia de asistența medicală necesară.
Reamintim că locuitorii comunei Chiojdeni nu mai au medic de familie din data de 1 martie, de când doctorului care avea cabinet în localitate i-a fost suspendată activitatea medicală din cauza unor probleme de sănătate.
În aceste condiții, din martie și până în prezent, oamenii au fost nevoiți să bată drumul până la medicul de familie din Dumitrești, pentru a beneficia de asistență medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?