Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Noel Gallagher s-a căsătorit sâmbătă


Noel Gallagher, fost membru al trupei Oasis, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Sara MacDonald. Ceremonia a avut loc la luxosul hotel Lime Wood din New Forest, Hants (Marea Britanie). Noel Gallagher și Sara MacDonald, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut cu ocazia unei petreceri private ce a fost organizată în clubul Space din Ibiza, în vara anului 2000. Ei au împreună doi fii – Sonny Patrick, născut în octombrie 2010, și Donovan Rory, născut în 2007. Noel Gallagher mai are o fiică născută în ianuarie 2000, numită Anais, din căsătoria cu Meg Mathews, de care a divorțat în 2001.
La nunta de sâmbătă au participat rude și prieteni apropiați ai cuplului, dar nu și Liam, fratele lui Noel, și el fost membru al trupei Oasis.
Potrivit presei internaționale, Liam, liderul trupei Beady Eye, care nu mai vorbește cu fratele său din august 2009, când formația Oasis s-a destrămat, spune că nu a fost invitat la nunta lui Noel, în pofida faptului că el și-a declarat dorința de a participa la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?