Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Ali Campbell vrea duet cu Eminem


Ali Campbell, fostul solist al trupei UB40, a declarat că și-ar dori să colaboreze cu Eminem, pentru că atât el, cât și cântărețul american reprezintă „vocile albe ale muzicii negre” – reggae, respectiv rap. Ali Campbell a mai povestit că recentul său album, „Great British Songs”, s-a născut dintr-o glumă. Artistul a încercat să cânte coveruri ale unor piese ale unor artiști britanici legendari, în varianta reggae. Astfel a apărut albumul, care are piese precum „Paint It Black” (Rolling Stones), „Hard Days Night” (The Beatles) și „You Really Got Me” (The Kinks).
Campbell a mai vorbit și despre despărțirea sa de UB40. Astfel, muzicianul a spus că unul dintre motivele plecării sale a fost faptul că nu se mai înțelegea cu managementul trupei. „M-am simțit puțin trădat”, a mai spus el.
Ali Campbell are una dintre cele mai celebre voci din Marea Britanie. Ca solist al trupei de renume mondial UB40, Ali Campbell a vândut peste 60 de milioane de discuri în toată lumea, a lansat numeroase hituri, peste 40 de single-uri care au intrat în Top 40 UK, 24 de albume de studio și a primit un premiu Ivor Novello pentru „realizări pe plan internațional”.
Printre piesele devenite clasice ale artistului se numără „One in Ten”, „Red Red Wine”, „Don’t Break My Heart” și „Can’t Help Falling in Love”.
În 2007, Ali Campbell a lansat un album solo, „Running Free”, pe care a avut mulți invitați, printre care Smokey Robinson, Mick Hucknall și Sly & Robbie. Albumul a fost un succes, ajungând în Top 10 UK și primind discul de aur.n an mai târziu, Ali și-a anunțat plecarea din UB40, după 28 de ani alături de trupă, din cauza unor conflicte legate de management și financiare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?