Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

O femeie s-a aruncat de la etajul I


O femeie de 57 de ani, din Nereju, a ajuns la capătul puterilor, ieri, și a încercat  să se sinucidă. Femeia s-a aruncat de la geamul unei băi, situată la etajul I al Spitalului din Vidra. În urma acestui gest necugetat, femeia a suferit o fractură la picior și câteva vânătăi, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Focșani.
Potrivit managerului spitalului din Vidra, Ion Doldor, femeia era internată la Secția de Interne din data de 7 iunie, deoarece suferea de o spondiloză și de un sindrom vertiginos, o afecțiune neurologică. Acesta a adăugat că femeia nu a dat semne că ar avea probleme psihice. „Femeia nu a pus niciodată probleme psihice. Când s-a întâmplat incidentul, asistenta medicală era în salon, unde lua tensiunea bolnavilor, iar infirmiera era ocupată cu pusul mesei. Pacienta a plecat pe motiv că are nevoie la toaletă și acolo s-a urcat pe geam și s-a aruncat. Mă gândesc că o cădere emoțională de moment a împins-o să facă așa ceva”, ne-a declarat Ion Doldor.
Potrivit medicilor, femeia a recurs la acest gest din cauza unor probleme în familie. În prezent, aceasta este internată la Secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență, unde se află sub supraveghere medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?