Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Şcolarii au făcut donaţii Crucii Roşii


Elevii Åžcolii Generale „Ion Basgan” și-au format o obișnuință din a dărui alimente Crucii Roșii, pentru oamenii străzii. Ieri, un grup de 55 de elevi de la clasele a IV-a C și a IV-a D, îndrumați de învățătorii Teodora Huzu și Alexandru Lepădatu, a dăruit produse alimentare filialei de Cruce Roșie Vrancea. „Am aflat de această activitate a Crucii Roșii și ne-am gândit să dăruim și noi alimente pentru oamenii străzii. Dăruiești și câștigi înțelepciune! Numai oferind se formează în copii un spirit civic”, ne-a declarat învățătoarea Teodora Huzu.
Formatorii susțin că elevii și părinții acestora s-au mobilizat foarte repede, cu toate că nu este prima activitate de acest fel. Copiii au fost foarte încântați de vizita la sediul Crucii Roșii, dar și de faptul că au putut fi de folos celor fără un acope-riș deasupra capului.
Alimentele strânse vor fi consumate de beneficiarii Adăpostului de Noapte „Sfântul Nicolae cel Nou” din Focșani, proiect al Crucii Roșii, derulat în colaborare cu Primăria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?