Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Primarul Nicolaş a reluat audienţele în cartierul Unirea


Din dorința de a veni în sprijinul cetățenilor, Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești, a reînceput, de ieri, să țină audiențe și în cartierul Unirea.
Audiențele au loc în incinta fostei clădiri a Primăriei Pățești, clădire care a fost modernizată și transformată de actuala administrație în birouri de proximitate. „Am reluat audiențele în cartierul Unirea, așa cum am stabilit. În fiecare a doua zi de marți din lună voi fi prezent la birourile de proximitate din fosta Primărie Pățești și voi discuta cu cetățenii problemele acestora și posibilitățile Primăriei de a le rezolva”, a spus primarul Daniel Nicolaș.
Cartierul Unirea este unul din cele mai importante cartiere ale orașului Odobești și cuprinde fosta comună Pățești. Puternică localitate de răzeși de la confluența Podgoriei Putna cu Focșanii Moldovei din 1965, numele comunei Pățești a fost schimbat în Unirea.
În urma reorganizării administrative din 1967-1968, comuna Unirea a fost desființată și transformată în cartier al orașului Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?