Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Sute de kilograme de deşeuri feroase, confiscate de poliţişti


Vrâncenii care transportă fier vechi fără documente nu au șanse să treacă de polițiști fără a fi verificați. Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, în timp ce acționa pe Bulevardul Eroilor din municipiul Râmnicu Sărat, un echipaj mixt a depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care transporta cu o autoutilitară peste 200 kilograme de deșeuri feroase reciclabile. În momentul în care a fost oprit pentru control, conducătorul auto a declarat că nu are documente de proveniență pentru încărcătură.
La scurt timp, o altă patrulă mixtă polițist-jandarm care acționa pe strada Puiești din Râmnicu Sărat a oprit pentru control o altă autoutilitară din Vrancea, la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, din același județ. Nici acesta nu a avut documente de proveniență pentru cele 290 kilograme de deșeuri feroase transportate.
Împotriva celor doi vrânceni s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii numărul 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar cele peste 500 kg de fier au fost confiscate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?