Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Inginerul Apostol Popovici a plecat dintre noi


Inginerul Apostol Popovici a fost înmormântat ieri, în Cimitirul Nordic din Focșani, după ce a fost condus pe ultimul drum de foști colegi, prieteni și rude. Apostol Popovici și-a serbat ultima zi de naștere, când a împli-nit 75 de ani, în urmă cu numai două luni. Prietenii spun că au fost invitați la restaurant, unde i-a făcut să se bucure de existența sa. Avea două fete de care se mândrea și pentru care trăia. Alături de una dintre ele, tatăl pusese bazele unui birou de proiectări.
Ieri, la funeralii au participat aproximativ 200 de prieteni, care l-au condus pe ultimul drum. „El este născut în Matca, județul Galați. Se ocupa mai mult de chestii agricole, a fost și director de proiectare la ELIF pentru construcțiile agricole. Multe dintre lucrări le-a făcut în mediul rural, dar și la Tecuci. A proiectat și multe biserici. Era un om bun”, ne-a spus arhitectul Florin Mândru.
Cuvintele frumoase se auzeau de peste tot la adresa celui care a fost tată, prieten sau coleg de breaslă. „A fost un om de un mare caracter. Totdeauna era vesel, așa cum arată și în poză. Totdeauna avea grijă ca prietenii să se simtă bine și se supăra dacă nu eram alături de el la aniversări”, ne-a spus o colegă de breaslă. „Am auzit că și de pe la Buzău îi trimiteau la el pe cei care aveau proiectele făcute greșit, pentru a le repara. Era un meseriaș desăvârșit”, ne-a spus un apropiat.
Trupul neînsuflețit a fost depus la Cimitirul Nordic din Focșani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?