Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Noul Citroen C-Zero electrizează România


Într-o țară în care prețurile la carburant cresc mai repede decât Feți Frumoșii basmelor lui Petre Ispirescu, o mașină complet electrică pare a fi alegerea ideală. Unul dintre puținele    astfel de modele disponibile pe piață la acest moment a ajuns și în România, Citroen C-Zero având un preț de pornire de 36.642 euro. Poate părea puțin cam piperat, însă dezvoltarea tehnologiei nu este tocmai ieftină. În plus, noul Citroen C-Zero îți oferă șansa de a deține astăzi unul din automobilele de mâine. Pentru o experință completă, te invităm să descoperi în totalitate modelul 100% electric al constructorului francez.
 
CITROEN C-ZERO: SOLUÅ¢IA 100% ELECTRICÄ‚
– Zero consum de carburant, zero emisii de CO2 și zero poluare fo-nică
– O mașină pentru condus în mediul urban și în suburbii, cu patru locuri și echipamente în conformitate cu standardele segmentului
– Primul vehicul electric de nouă generație dezvoltat de un important producător auto pentru o nouă experiență de condus.
– Un vehicul conectat și dotat la nivelul standard de echipare cu serviciul CITROEN eTouch și Bluetooth(r)
Zero consum de combustibil, zero emisii de CO2 și nici un zgomot: cu C-ZERO, CITROEN își extinde gama de vehicule cu o soluție 100% electrică. Noul model este expresia perfectă a filozofiei „Creative Technologie”, care a dus la crearea acestuia. C-ZERO a fost conceput pentru a facilita mobilitatea urbană prin dimensiunile sale compacte, încărcarea rapidă a bateriei precum și prin autonomia potrivită    pentru călătoriile de zi cu zi cu mașina. Åži toate acestea într-o liniște care îi ajută pe pasageri să uite de zgomotul orașului. CITROEN C-ZERO este un concept de tehnologie și creativitate care răspunde astăzi provocărilor de mâine.
Tehnologia full-electric dezvoltată de CITROEN face parte din strategia mărcii de a reduce consumul de combustibil, emisiile poluante și emisiile de gaze cu efect de seră.
CIROEN C-ZERO este primul model disponibil în Europa din noua gene-rație de vehicule electrice. Proiectat încă de la început să fie echipat cu motor 100% electric,     C-ZERO păstrează toate elementele de siguranță, confort și caracteristici la bord pentru un vehicul din segmentul său, poziționat mai mult spre cel mai înalt nivel al acestei categorii (este dotat cu ESP, șase airbaguri, aer condiționat și un portbagaj de 166 litri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?