Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Premiu pentru Clubul Copiilor din Odobeşti


Echipajul format din elevi și profesori ai Clubului Copiilor din Odobești a reușit să obțină premiul I cu lucrarea „Călător pe Valea Milcovului”, acordat în cadrul Simpozionului – Concurs Național Multidisciplinar „Copii, salvați planeta albastră”, ce a avut loc în județul Dâmbovița. Juriul format din specialiști de la Institutul Geologic, „Terra Millenium III”, reprezentanți ai Gărzii de Mediu Dâmbovița și invitatul de onoare, respectiv inginerul Iustin Capră, a apreciat lucrarea prezentată de echipajul vrâncean. La acest simpozion – concurs și-au mai prezentat lucrările și alți elevi de la cluburile și palatele copiilor din Iași, Pașcani, Filiași, Motru, Aiud, Ocna Mureș, Bistrița, Sighișoara, Craiova, Moreni.
Cu toate acestea, cea mai apreciată a fost lucrarea elevilor odobeșteni, care au obținut una dintre cele mai importante distincții din întreaga activitate a Clubului. Co-piii, alături de profesorii care  i-au însoțit la simpozionul organizat la Clubul Copiilor din Moreni, județul Dâmbovița, au fost și în excursie, oferită de gazde în stațiunea Slănic-Prahova. Elevii au mai vizitat, printre altele, orașul Câmpina, Castelul Iuliei Hașdeu și Muzeul de artă „Nicolae Grigorescu”.
Elevii de la Clubul Copiilor din Odobești au fost însoțiți și coordonați în cadrul Simpozionului – Concurs Național Multidisciplinar „Copii, salvați planeta albastră” de profesorul Marius Coatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?