Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

PC va depune listele cu candidaţii pentru primării şi Consilii Judeţene


Partidul Conservator va finaliza și va depune până sâmbătă 30 aprilie, listele cu candidații conservatori care vor intra în sondajele de opinie ale Uniunii Social Liberale pentru primările reședință de județ și pentru Consiliile Județene, a declarat ieri, într-o conferință de presă, președintele partidului, Daniel Constantin. El a precizat că termenul-limită de depune a listelor cu candidați din partea fiecărui partid din USL este de 30 aprilie.
‘Partidul Conservator a stabilit, conform protocolului pe care îl avem cu PSD și PNL, să desemnăm la nivelul fiecărui județ candidați pentru aceste funcții, care vor intra în sondajele de opinie. Termenul este de 30 aprilie, mai sunt câteva zile până când vom finaliza listele și le vom depune la sediul USL’, a spus Constantin.
Potrivit unor surse participante la ședința Biroului Executiv Central, printre candidații desemnați de PC care vor intra în sondajele USL, se numără deputatul Tudor Ciuhodaru pentru funcția de primar la Iași, vicepreședintele PC, Eugen Durbacă, pentru primăria Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?