Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Podul de peste Şuşiţa, aproape gata


Lucrările de reparație a podului rupt de apele Åžușiței, pod situat pe DN 2L, sunt aproape de final. Potri-vit Lucicăi Chiper, șefa Secției de Drumuri Naționale Vrancea, restricția de circulație impusă mașinilor cu o greutate mai mare de 3,5 tone ar putea fi ridicată, dacă nu cumva acest lucru s-a întâmplat chiar aseară. Lucrările de refacere a porțiunii de drum afectată de apele învolburate ale Åžușiței au început încă de luni, iar muncitorii nu vor pleca acasă până când lucrarea nu va fi gata. „Lucrările de reparație au început de luni, iar în această seară (aseară-n.r) sperăm să ridicăm restricția de 3,5 tone. Muncitorii nu vor pleca până când nu vor termina lucrarea, cu excepția perioadei libere pe care o vor avea de Paște. De asemenea, se efectuează lucrări și la podul de la intrarea în comuna Străoane, peste apa Hăulica. Åži aici o viitură a rupt culeele și pragul. Astăzi (ieri-n.r) am terminat cu plombările și pe DN 2 și pe DN 24, aceste două drumuri fiind prio-ritare”, a spus Lucica Chiper.
De la finele săptămânii trecute, traficul rutier pe DN 2 L s-a desfășurat cu dificultate, după ce reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Vrancea au restricționat traficul greu și i-au sfătuit pe șoferi să folosească rutele ocolitoare.
În urma ploilor căzute în perioada 14-15 aprilie, în zona podului de peste râul Åžușița, în zona localității Răcoasa, malul s-a surpat, și odată cu el și partea carosabilă. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?