Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bărbat transporat cu elicopterul SMURD


Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a fost transporat de urgență cu elicopterul SMURD la București, ieri după-amiază. Bărbatul, care este de cetățenie italiană, a fost transportat cu o ambulanță de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani până la Stadionul Tineretului, de unde a fost preluat de echipajul SMURD, de pe elicopter. Potrivit medicilor, italianul are probleme cardiace și starea lui de sănătate este foarte gravă, el suferind un anevrism de aortă.
Italianul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București, pentru a i se face investigațiile specifice bolii. „Pacientul este un bărbat de cetățenie italiană, în vârstă de 71 de ani, care suferă de anevrism de aortă și va fi tranportat la Spitalul «Sfântul Pantelimon» din București”, a declarat medicul Dorinel Ticu.
Italianul a fost transportat cu elicopterul la unitatea medicală din București deoarece problemele de sănătate de care suferă impun condiții speciale de transport, nefiind voie să fie mișcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?