Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Ultimele zile pentru gradaţiile de merit


Cadrele didactice care speră ca de anul acesta să primească gradații de merit, trebuie să se grăbească să își depună dosarele. Potrivit calendarului oficial, stabilit de Ministerul Educației, dosarele se pot depune la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea până luni, 11 aprilie. Dosarul va trebui să conțină documentele justificative privind activitatea desfășurată de cadrul didactic respectiv.
Reprezentanții ISJ Vrancea vor analiza toate dosarele până în cel mai mic detaliu, urmând ca până pe 12 mai să fie aprobată lista cu punctajele acordate în urma evaluării. Profesorii nemulțumiți de punctajele obținute au dreptul să depună contestații, în perioada 16 – 18 mai. Validarea rezultatelor finale de către Consiliul de Administrație al Inspectoratului Åžcolar va avea loc în data de 26 mai.
Lista cu profesorii considerați cu adevărat merituoși va fi înaintată Ministerului Educației, în vederea emiterii ordinului ministrului, a tabelului nominal cu personalul didactic de predare, didactic auxiliar și cel de conducere din unitățile de învățământ nominalizat care va primi gradație de merit. Potrivit ca-lendarului oficial stabilit de Minister, ordinul va trebui emis la data de 29 iulie.
În conformitate cu Legea 108/ 2007, beneficiarii vor primi în plus 25% din salariu, pe o perioadă de 5 ani. Anul acesta, vor beneficia de gradații de merit aproximativ 70 de cadre didactice din județ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?