Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Deep Serv – GSMobile, finala cea mare la Cupa Firmelor


Cupa Firmelor private la minifotbal a ajuns în fața ultimei faze. În urma celor două semifinale, au fost stabilite și cele două finaliste, care se vor duela pentru premiile puse în joc de Grupul de Firme Deep Serv. În finala mare se vor întâlni echipele GSMobile și Deep Serv, iar pentru locurile 3-4 se vor duela Național Golești și Jan Coleta. Partidele sunt programate astăzi, în Sala Sporturilor din Focșani. Înaintea finalei mari și în pauză, va fi un program de dans sportiv, susținut de echipa de majorete a Colegiului Național Unirea din Focșani. Organizatorul principal al competiției, Grupul de Firme Deep Serv, va acorda premii celor trei formații de pe podium. Rezultatele din grupe ale celor două finaliste: Deep Serv: 6-1 cu Val Trans Cotești, 10-1 cu Premium Brands, 9-3 cu Vinexport, 3-0 cu Contliv Vulturu, 8-2 cu Garden, 4-4 cu Național Golești și 4-2 cu Hunters Vînători.
GSMobile: 8-3 cu Arsenal Focșani, 14-0 cu Pro Omega, 5-3 cu Modlemn, 2-2 cu Jan Coleta, 4-2 cu Times Dumitrești, 3-0 cu Viitorul Homocea și 2-3 cu Cadral Odobești.
Programul finalelor:
ora 14.30: finala mică Național Golești – Jan Coleta;
ora 18.00: finala mare: Deep Serv – GSMobile.

Loturile celor patru   finaliste:
Deep Serv: Vîlcu, Niță, Căpățînă, Mălinaș, Adrian Oltianu, Ciprian Dumitriu, Toma, Sîrbu, R. Crăciun.
GSMobile: Burdujel, Covaci, Bâra, Alecsandrescu, Măriuței, Ionuț Constantinescu, Lechea, Alin Åžotârcă, Viorel Crăciun, Å¢îrlea, Adrian Popa, Mihai Neagu.
Național Golești: Aldea, Săraru, Chivu, Radu, Vlase, Crețu, Bodoc, Vasile, Che-treanu, Petrișor.
Jan Coleta: Gîdea, Becheru, Graur, Panaitescu, Paraschiv, Gogonel, Florin Stanciu, Sorin Popa, Cătălin Argeșeanu, Florin Ciubotaru.

Semifinale la Cupa     Fair-play la old boys
Organizatorii ediției din acest an a Cupei Fair-play la minifotbal old-boys au anunțat că cele două semifinale ale competiției se vor disputa duminică, 3 aprilie, în Sala Sporturilor din Focșani. Pentru cele două locuri din finala mare a competiției vor lupta patru echipe: Deep Serv, Prodecom Hunters, Steaua Jandarmii și Poliția. Programul semifinalelor: ora 15.30 Deep Serv – Prodecom Hunters, ora 16.45: Poliția – Steaua Jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?