Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Verificat de ANI, la o zi după ce a votat împotriva Guvernului


Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excludere din PDL, a fost anunțat de Agenția Națională de Integritate (ANI) că-i va fi verificată averea imediat după ce acesta a votat împotriva Guvernului, la moțiunea de cenzură din 16 martie.
El a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că i se pare suspect faptul că pe 16 martie a votat pentru moțiunea de cenzură depusă în Parlament de opoziție, iar pe 17 martie ANI i-a și trimis înștiințarea de verificare, așa cum reiese din ștampilele de pe plic.
„Sper ca data viitoare să nu vă arăt un mandat de arestare”, a spus Mircia Giurgiu.
Deputatul clujean spune că este bine că ANI verifică averile demnitarilor, dar că nu poate să nu remarce coincidențele. El a afirmat că a primit scrisoarea de la ANI în cursul zilei de miercuri, 30 martie.
Deputatul clujean a votat, pe 16 martie, pentru moțiunea de cenzură, declarând, la acea dată, că avea datoria să voteze împotriva măsurilor Guvernului privind noul Cod al muncii, la fel cum a votat și împotriva măsurilor de austeritate. În aceeași zi, premierul Emil Boc a anunțat că deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?