Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Un singur procuror la DIICOT


Procurorul Săndica Apostolescu va rămâne singurul procuror în cadrul Biroului Teritorial Vrancea al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce șeful biroului, procurorul Gheorghe Stanciu a fost avansat ca procuror militar la București.
Mai mult decât atât, procurorul a fost delegat începând cu data de astăzi și până la 1 octombrie 2011, în funcția de conducere a Biroului, potrivit site-ului DIICOT.
Chiar dacă se vorbea despre o delegare a unui procuror de la unitățile de parchet din Focșani la DIICOT, se pare că acest lucru se va face în timp. „Nu se duce nimeni de mâine la DIICOT chiar dacă acolo este un singur procuror”, ne-a spus Ion Lefter, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. În urma unei solicitări către Consiliul Superior al Magistraturii și a unui interviu susținut în data de 3 martie 2011, procurorul Gheorghe Stanciu a obținut un post de procuror militar. Fostul șef DIICOT Vrancea are în spate o școală militară dar și 13 ani de procuratură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?