Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Presupusul amant a lăsat oile nesupravegheate ca să vină la proces


Dosarul crimei de la Panciu, în care Ioan Constantin este acuzat că și-a ucis soția, se află în curs de rejudecare la Tribunalul  Vrancea. Luni, în fața judecătorului s-a prezentat, din nou, presupusul amant al decedatei. Acesta a cerut să nu mai fie citat, pentru că a dat deja declarații și are destulă treabă de făcut pe acasă. „Am dat deja patru declarații. Nu mai am ce să spun. Eu nu sunt vinovat de nimic și nu înțeleg de ce sunt chemat. Am lăsat acasă oile nesupravegheate, pentru că nu am găsit un om să aibă grijă de ele, ca să vin aici”, s-a plâns Nicușor P., martor în dosar.
Inculpatul, Ioan Constantin, își suspecta nevasta că ar avea o legătură  amoroasă cu Nicușor P., așa că și-a înjunghiat nevasta. Fapta a fost comisă în septembrie 2009. El a recunoscut că din cauza geloziei a ajuns să înfigă cuțitul în pieptul celei pe care susține că o iubea ne-spus.
La judecata pe fond, a primit 25 de ani de închisoare dar în apel, la Curtea de Apel Galați, judecătorii au decis că dosarul trebuie rejudecat de instanța de fond.
În fața anchetatorilor, inculpatul a recunoscut că era nespus de gelos pe soția sa, mai ales că aceasta era cu 20 ani mai tânără ca el. O bănuia că îl înșeală, un argument în acest sens fiind faptul că înainte cu două ore de a o ucide, femeia i-ar fi dat amantului, pe geam, un pachet cu țigări, zece euro și o pereche de pantaloni. În declarația dată în fața judecătorului, Ioan a spus cum îi reproșa nevestei o relație extraconjugală, iar femeia îi răspundea că este nebun. După o asemenea replică, Ioan a luat cuțitul și nu a ezitat să o înjunghie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?