Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Juniorii de la Prosport Focşani au fost primit regeşte de Mircea Sandu şi Răzvan Lucescu


Președintele FRF, Mircea Sandu, selecționerul Răzvan Lucescu, jucătorii Răzvan Raț, Costel Pantilimon și ceilalți tricolori i-au primit cu brațele deschise pe micuții fotbaliști ai Åžcolii de Fotbal Prosport Focșani. Juniorii de la Prosport Focșani au fost preț de câteva ore în cantonamentul echipei naționale de fotbal a României. Primul care a stat de vorbă cu cei peste 60 de copii a fost chiar președintele FRF, Mircea Sandu. „Trebuie să uităm de înfrângerea cu Bosnia și să ne concentrăm pentru partida cu Luxemburg. Voi sunteți viitorul fotbalului din România. Mă bucur că sunteți alături de noi și în momentele mai grele. Vă felicit pentru inițiativa de a veni la Bacău și vă doresc să ajungeți oameni demni și cu onoare. Felicitări Åžcolii de Fotbal Prosport din Focșani care am înțeles că nu este la prima acțiune de acest gen. Bravo!”, a ținut să spună Mircea Sandu delegației Prosport prezentă în cantonamentul naționalei de la Bacău. Apoi, acesta a oferit autografe tuturor celor prezenți și s-a pozat alături de juniorii de la Prosport Focșani.

Răzvan Lucescu: „Prosport Focșani, prietenii naționalei României”
Selecționerul României a stat și el de vorbă cu fiecare copil în parte și a acordat autografe celor de la Prosport Focșani. „Cei de la Prosport sunt prietenii noștri. Ne bucurăm să-i avem aici, alături de noi. Fotbalul românesc are mare nevoie de susținere la nivelul copiilor și juniorilor. I-am primit cu brațele deschise și sper să vă facem o bucurie la meciul cu Luxemburg”, a precizat Lucescu. Prieten foarte bun cu antrenorul grupei 2000-2001 de la Prosport Focșani, Ionuț Constantinescu, fundașul stânga al naționalei, Răzvan Raț le-a spus copiilor că vrea să ajungă în finala Ligii Campionilor cu Åžahtior. „Sunt prieten cu Ionuț Constantinescu încă din vremea junioratului. Am luat un titlu național împreună cu echipa Åžco-lii Nicolae Dobrin și acest lucru nu se poate uita. Mi-a părut bine că l-am reîntâlnit pe Ionuț și mă bucur că și-a început cariera de antrenor. Are copii minunați la Prosport și abia aștept să facă un amical cu echipele mele de juniori. Îl aștept în vară cu toatele echipele la școala mea pentru a face mai multe partide de verificare.
Sper ca cei de la Prosport să scoată jucători de valoare pentru fotbalul românesc. Îmi doresc să fiu sănătos și să joc finala Ligii Campionilor cu Åžahtior. Cu echipa națională sper din suflet să ne revenim pentru că este clar că am avut mult ghinion până acum. Celor de la Prosport le doresc numai bine și mult, mult succes în competițiile în care sunt angrenați”, a punctat Răzvan Raț.

„Momente unice pentru Prosport”
După ce au fost în vizită la Steaua București, FC Vaslui și echipa națională de fotbal a României, cei din conducerea Åžcolii Prosport Focșani nu se vor opri aici și vor încerca în perioada imediat următoare să mai facă și alte astfel de acțiuni care să-i bucure pe micuții fotbaliști. „Am stat aproape o zi întreagă alături de tricolori și asta ne face să fim mai puternici în ceea ce ne-am propus pentru perioada următoare. Chiar dacă nu traversează o perioadă fastă, echipa națională trebuie iubită și respectată în orice moment, indiferent de rezultate. O delegație a Åžcolii Prosport Focșani va susține echipa națională a României la meciul de marți cu Luxemburg din tribunele stadionului Ceahlăul Piatra Neamț”, se arată în comunicatul de presă al Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?