Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cei mai buni şcolari s-au întrecut la tenis


Cei mai buni tenismeni din școlile județului s-au întrecut pentru un loc pe podium în cadrul competiției tenis de masă. Conform datelor furnizate de Dan Grigoraș, inspector de educație fizică în cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, competiția a făcut parte din calendarul Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar, faza pe județ.
La gimnaziu la băieți, locul I a fost câștigat de Mihnea Buciuc de la Åžcoala Cotești, urmat de Vlad Merișor de la Åžcoala 10 Focșani și Lazăr Teodor, de la aceeași unitate de învățământ. La fete, locul I a fost câștigat de Maria Marin, locul II a fost adjudecat de Gina Găman, ambele de la Åžcoala Cotești, iar locul III a fost adjudecat de Marina Iordan de la Åžcoala Popești. Cât privește situația de la liceu, locul I la fete a fost câștigat de Anișoara Mîndrilă de la Grupul Åžcolar Mărășești, locul II a fost adjudecat de Andreea Balaș, de la Liceul Tehnologic Panciu, iar pe poziția a treia s-a clasat Cătălina Marcu de la Liceul Teoretic Botta Adjud. La băieți locul I a fost adjudecat de Radu George de la Grupul Åžcolar Mărășești, urmat pe locul II de Tudor Plăiașu și pe locul III de Nicu Scripcaru, ambii de la Grupul Åžcolar „G.G.Longinescu” Focșani.
Toate partidele de tenis s-au desfășurat în Sala de Sport a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani. „Competiția a fost extrem de animată deoarece elevii au dat ce au avut mai bun în ei. Trebuie să menționăm condițiile foarte bune pe care le-am avut în desfășurarea fazei pe județ la tenis de masă, care ne-au fost puse la dispoziție de Colegiul Economic. Ideea a fost că elevii au fost foarte bine pregătiți. Se vede în urma rezultatelor că în mediul rural profesorii se ocupă foarte mult de tenisul de masă și asta nu poate decât să ne bucure”, a declarat Dan Grigoraș, inspector de educație fizică în cadrul ISJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?